Prettig wonen in een

sfeervolle zorginstelling

Prettig wonen in een sfeervolle omgeving in een zorginstelling. Natuurlijk met de benodigde zorg binnen handbereik, maar zeker ook met een gevoel van gastvrijheid en geborgenheid. Familie en vrienden moeten graag op bezoek komen.

Tevredenheid voor alle gebruikers

ONYX Design & Interieur ontwerpt het ideale interieur, dat aansluit op de behoeften van bewoners en zorgverleners. Met de juiste kleurstellingen, materialen, meubels (eventueel op maat gemaakt) en accessoires. Dit hoeft niet altijd een compleet nieuw interieur te zijn. Wij kunnen u ook adviseren bij het inpassen van nieuwe (zorg)elementen in een bestaande omgeving.

Thuiskomen…

ONYX Design & Interieur ontwerpt het ideale interieur, dat goed aansluit op de behoeften van dementerende bewoners. Vooral voor mensen die lijden aan dementie is een veilige woonomgeving van groot belang. Een veilige omgeving geeft immers minder probleemgedrag.

Behalve veilig moet de woonomgeving van de dementerende ook zoveel mogelijk herkenbare objecten bevatten. Dit komt in de praktijk vaak neer op een enigszins ouderwetse sfeer. Wij restylen bestaande ruimtes met behoud van meubilair, creëren straatjes met eigen voordeuren, etc. Dit alles om zoveel mogelijk aan te sluiten op herinneringen uit het verleden.

Behalve voor de (her)inrichting van zorgwoningen, kunt u bij ONYX Design & Interieur ook terecht voor het restylen van bijvoorbeeld een personeelsruimte, wachtruimte of spreekkamer.