Geniet van uw nieuwe

werkomgeving

Het is algemeen bekend dat mensen prettiger werken in een fijne sfeervolle werkomgeving. Dit maakt dat zij actiever en productiever zijn en bovendien minder vaak verzuimen. Wij helpen u dan ook graag bij het transformeren van uw werkplek naar een fijne en sfeervolle omgeving.

Behalve voor de (her)inrichting van uw kantoren, kunt u bij ONYX Design & Interieur ook terecht voor het restylen van uw vergaderruimte, ontvangsthal of wachtruimte.

Uw imago is het uitgangspunt

ONYX Design & Interieur is in staat een interieur te ontwerpen dat volledig in lijn is met het imago van uw bedrijf. Dit doen wij door de juiste kleurstellingen, materialen, meubels (eventueel op maat gemaakt) en accessoires toe te passen. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn zaken als verlichting, akoestiek en ergonomie. Onze interieurarchitecten verdiepen zich elke keer weer met plezier in de lokale omgeving om vervolgens met verrassende ideeën te komen. 

Slim meubilair voor op kantoor

ONYX Design & Interieur ontwerpt, ontwikkelt en produceert op maat gemaakte meubelen en zogenaamd ‘slim meubilair’. Stelt u zich eens voor: een op maat gemaakte directiekamer met ingebouwde touchscreens, oplaadsystemen en geluidsinstallatie. Dit is niet alleen comfortabel voor u en uw werknemers, maar presentaties en vergaderingen zullen voortaan ook makkelijker en nog professioneler verlopen.

Akoestiek

Lijkt het soms net een echoput bij u op kantoor? Praat iedereen op gedempte toon, maar heeft u toch last van geluidsoverlast? Dan is de akoestiek in uw bedrijf waarschijnlijk niet optimaal. Ook daar kan ONYX Design & Interieur iets aan doen!