Werkwijze

Wij werken volgens een vast patroon. De werkwijze van ONYX Design & Interieur is als volgt:

1. Gesprek

Stap 1: Gesprek

Tijdens een eerste  gesprek wisselen wij met u van gedachten over uw wensen en natuurlijk uw budget. Wij informeren u over onze creatieve en inspirerende mogelijkheden.

2. Impressietekening

Stap 2: impressietekening

In een vervolggesprek presenteren wij vrijblijvend een handgemaakte 3D-impressietekening met een passende offerte.

3. Volledig ontwerp

Stap 3: Volledig ontwerp

Wanneer de opdracht een definitief karakter krijgt, maken wij voor u een professioneel grafisch 3D-ontwerp, compleet met sfeerimpressies. Wij tonen u voorbeelden van kleurstellingen, vloerafwerking, wandbekleding, raamdecoratie, zonwering, systeemplafonds, etc.

4. Planning

Stap 4: Planning

Zodra u uw akkoord heeft gegeven op het definitieve ontwerp, maken wij een overzichtelijke planning. Zo kunt u precies zien wat er wanneer zal gebeuren en wanneer u uw nieuwe pand kunt betrekken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle leveringen en werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd.

5. Uitvoering

Stap 5: Uitvoering

De uiteindelijke uitvoering van het project. ONYX Design & Interieur zorgt voor begeleiding van alle betrokken partijen. Prettig voor u, want zo heeft u maar één aanspreekpunt. Wij zorgen ervoor dat uw project op de afgesproken datum wordt opgeleverd en gaan niet eerder weg dan wanneer u helemaal tevreden bent!

Fysiologie

De natuur zorgt voor ontspanning, herstelt en bevrijdt ons van stress. Daarom werkt ONYX Design & Interieur in haar ontwerpen graag met natuurlijke materialen.

Een sfeervolle (werk)omgeving, geïnspireerd op de natuur en met de juiste beplanting, zorgt voor het juiste gevoel. Hierdoor zullen uw medewerkers, maar ook uw gasten en bezoekers, zich prettig voelen en optimaal presteren en functioneren. Uw bedrijf zal een verrassende indruk achterlaten.